Acord entre la Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua i el Consell Insular de Formentera amb Trasmapi per a reforçar la primera connexió entre Formentera i Eivissa

La Conselleria de la Mar i del Cicle de l’Aigua i el Consell Insular de Formentera anuncien un acord estratègic amb Trasmapi per a establir la primera connexió de ferri entre Formentera i Eivissa. Aquest servei iniciarà les seves operacions dilluns que ve, 4 de desembre, amb sortides programades des de Formentera a les 05.45 hores de dilluns a divendres, enfortint així l’enllaç entre totes dues illes.

La incorporació d’aquest servei demostra el compromís de Trasmapi amb les necessitats de mobilitat dels residents i visitants de les illes. La naviliera, que actualment ja estava oferint l’última connexió nocturna a les 22.30 hores, respon així a una demanda comunitària, facilitant el desplaçament d’estudiants, treballadors i turistes.

La iniciativa és resultat de l’esforç conjunt de la vicepresidenta primera del Consell de Formentera i consellera de Mobilitat i Gestió Ambiental, Verónica Castelló, el conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, i els seus respectius equips de treball.

Aquest grup ha treballat per a reconèixer i respondre a les necessitats dels ciutadans, destacant la importància d’aquesta ampliació de servei per a millorar la qualitat de vida i fomentar les oportunitats econòmiques en totes dues illes.

Trasmapi, amb una història de servei que es remunta a la dècada dels 60, continua sent un pilar en el transport marítim entre Eivissa i Formentera. Amb més d’un milió de passatgers transportats anualment, aquesta ruta matutina reforça el seu compromís amb el benestar de la comunitat illenca.

Compartir