Formentera es bolca amb l’esport amb dos tornejos de Nadal: un de bàsquet 3×3 i un altre de futbol 3×3

El Consell Insular de Formentera aposta pels esports en aquestes festes nadalenques. Segons ha informat el conseller d’Activitat Física i Esport, Hugo Martínez, dimecres que ve 20 de desembre se celebrarà el Torneig de Nadal de Basket 3×3 en colaboració amb el Club de Basket Formentera.

El Torneig es disputarà de 18.30 a 20.30 hores en el Poliesportiu Antoni Blanc i constarà de dues categories: la infantil-cadet (nascuts entre 2008 i 2011) i la categoria absoluta (nascuts l’any 2007 i anteriors). El torneig estarà obert a tot aquell que vulgui participar i les inscripcions podran fer-se en la recepció del poliesportiu.

Unes hores abans, a partir de les 16.30 hores, se celebrarà el Torneig de Bàsquet Familiar, on a més de nens nascuts entre 2011 i 2015, podran participar-hi pares, mares, oncles, avis… Aquest torneig es disputarà en cistella petita i l’objectiu és passar una bona estona en família, alhora que es fa esport.

D’altra banda, el dijous 21 de desembre el Consell Insular de Formentera, juntament amb el Cosmitos, l’SD Formentera i la Lliga Interpobles ha organitzat el Torneig de Nadal de Futbol. Els partits es jugaran en horari de tarda al poliesportiu Antoni Blanc.

En categoria femenina, es disputaran dues subcategories: aleví i infantil (nenes nascudes entre 2010 i 2013) i Cadet (2008-2009)

Quant a la categoria masculina, es dividirà en alevins (2012-2013) i cadets (2008-2009).

Els equips hauran d’estar composts per cinc integrants i les inscripcions es faran fins al dia 15 en la recepció del poliesportiu.

Compartir