La ITV no passarà inspeccions des del dia 20 i fins a final de gener

La ITV de Formentera no passarà inspeccions des del 20 de desembre fins al 29 de gener. El departament de Mobilitat del Consell Insular de Formentera ha hagut de prendre aquesta decisió ja que només disposa d’un mecànic per realitzar les inspeccions als vehicles i pren vacances aquests dies.

Encara que no es passin inspeccions, l’oficina de l’estació romandrà oberta del 21 de desembre al 26 de gener en horari de 8.30 a 13.30 hores, mentre que la resta de la jornada laboral es realitzarà a porta tancada.

Així mateix, la centraleta per sol·licitar cita continuarà operativa en aquest període.

Davant aquesta falta d’inspectors d’ITV, el Consell Insular de Formentera ha tret una oferta de treball per a intentar contractar dos mecànics per a cobrir el servei. El termini per a lliurar les sol·licituds finalitza el 8 de gener de 2024.

Compartir