El Consell Insular de Formentera ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB)per impulsar l’ocupació a l’Illa de Formentera, a través del programa SOIB Reactiva, convocatòria 2023.

Aquesta convocatòria concedeix al Consell Insular de Formentera un import de 67.038,78 euros i,permetrà contractar un total de sis persones desocupades, amb previsió que les persones seleccionades comencin a treballar a partir d’aquest mes de desembre 2023, durant un període de sis mesos.

Per a aquesta convocatòria 2023 del programa SOIB Reactiva es seleccionaran els següents perfils professionals:

Línia 1: joves desocupats, menors de 30 anys

  • 1 Dinamitzador/a Sociocultural
  • 1 Auxiliar Administratiu/iva
  • 1 Operari/ària Polivalen
  • 1 Operari/ària de Neteja

Línia 2: dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada

  • 1 Auxiliar Administratiu/iva
  • 1 Operari/ària de Neteja

Els interessats es poden inscriure seleccionant l’oferta corresponent. Les inscripcions a les ofertes es poden fer a través del portal web del SOIB, en el següent enllaç: https://soib.es/soib-reactiva/.

Es comunica que en aquests moments i fins el dijous 14/12/2023 les persones interessades es poden inscriure a l’oferta corresponent al perfil professional d’una plaça d’Operari/ària polivalent, corresponent a la Línia 1 (dirigida a persones menors de 30 anys i en situació d’atur).

La convocatòria SOIB Reactiva 2023 ha estat promoguda pel SOIB i ha comptat amb el finançament del
Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Compartir