Lorenzo Córdoba votarà a favor dels pressupostos de la Comunitat Autònoma que inclouen una inversió extra de 2,5 milions fruit de les seves al·legacions

El president del Consell Insular de Formentera, Lorenzo Córdoba, ha assegurat que el seu repte “més important per a Formentera és continuar treballant dia a dia per a aconseguir que el pacte de vint punts signat amb el Govern balear es compleixi durant aquesta legislatura”, a més de les inversions previstes en els pressupostos generals per a 2024 “i que les esmenes que vaig presentar a aquests pressupostos (que signifiquen una inversió extra de 2,5 M€ per a l’illa), siguin una realitat”.

Córdoba ha manifestat que “per a aconseguir aquests objectius i desenvolupar altres futurs continuaré treballant per a Formentera com a president del Consell Insular i com a diputat en el Parlament”. “Per aquest motiu, avui dia, manifest la meva intenció de donar suport al Govern de Marga Prohens per a aprovar els pressupostos generals de la Comunitat Autònoma”, ha conclòs.

Compartir