Sis nous treballadors contractats gràcies a les polítiques públiques i de desenvolupament local del Consell Insular de Formentera a través del programa SOIB Reactiva 2023

El vicepresident tercer i conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz Escandell, ha donat la benvinguda aquest passat dimarts 19 de desembre de 2023 als/a les sis nous/ves treballadors/res que se sumen a la màxima institució insular a través del programa SOIB Reactiva 2023.

Aquest projecte del Consell Insular de Formentera, impulsat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i finançat pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) amb 67.038,78 euros, facilita a persones desocupades menors de 30 anys i sense una qualificació formativa superior, l’oportunitat d’obtenir una experiència laboral al perfil professional que han de desenvolupar (Línia 1).

També brinda una nova oportunitat laboral a persones desocupades de llarga durada i majors de 30 anys (línia 2). Els/Les sis professionals que s’han incorporat aquest passat dimarts 19 de desembre de 2023 i amb contractes de sis mesos, després de superar el corresponent procés de selecció, tenen els següents perfils professionals:

Línia 1 (persones menors de 30 anys, desocupats i sense estudis superiors): un Dinamitzador Sociocultural, un Auxiliar Administratiu, una Operària de Neteja i un Operari Polivalent.

Línia 2 (persones majors de 30 anys i desocupats de llarga durada): una Auxiliar Administrativa i una Operària de Neteja.

El conseller Alcaraz, a més de donar-los la benvinguda al Consell Insular de Formentera, els ha encoratjat a aprofitar aquesta experiència laboral en el servei públic.

Malgrat uns certs nervis inicials, tots els/les nous/ves treballadors/res van expressar el seu entusiasme per començar aquesta nova etapa laboral.

Estem segurs que, amb la col·laboració dels/de les diferents treballadors/res contractats/des i dels tutors/res d’aquestes noves incorporacions, designats entre els/les treballadors/res de les diferents àrees de servei del Consell Insular de Formentera, les sis persones incorporades podran encaminar el seu futur laboral amb major seguretat i èxit en les seves carreres professionals. La inversió en el talent local és una aposta ferma per a enfortir l’economia i el desenvolupament sostenible en la nostra comunitat.

Compartir