Espectacles i focs artificials a Formentera per rebre els reis Mags el pròxim 5 de gener

Els reis Mags d’Orient visitaran com cada any l’illa de Formentera divendres que ve, dia 5 de gener, en un itinerari que els portarà des del port de la Savina, on arribaran sobre les 17 hores, fins a la Mola, on està previst que arribin sobre les 21 hores.

Després de la Savina, Ses Majestats es dirigiran a Sant Francesc, on a les 18hores aproximadament passaran per la plaça de la Constitució, on seran rebuts per les autoritats de l’illa, que els dirigiran unes paraules per a posteriorment anar a l’església a adorar el bon Jesuset. També hi haurà focs artificials durant la seua visita.

Després de Sant Francesc, els Reis Mags visitaran Sant Ferran a les 19.30 hores, on també acudiran a l’església a adorar el nen Jesús.

L’última parada de la visita Reial serà sobre les 21 hores a la Mola, on també està previst que es dirigeixin a l’església a fer lliurament al nen Jesús dels seus presents.

Tant a la Savina com a Sant Francesc i a Sant Ferran hi haurà animació amb la música de Sound de Secà. A la Mola hi haurà un espectacle dirigit per Anakrònica.

Els reis Mags d’Orient visitaran com cada any l’illa de Formentera divendres que ve, dia 5 de gener, en un itinerari que els portarà des del port de la Savina, on arribaran sobre les 17 hores, fins a la Mola, on està previst que arribin sobre les 21 hores.

Després de la Savina, Ses Majestats es dirigiran a Sant Francesc, on a les 18 hores aproximadament passaran per la plaça de la Constitució, on seran rebuts per les autoritats de l’illa, que els dirigiran unes paraules per a posteriorment anar a l’església a adorar el bon Jesuset.

També hi haurà focs artificials durant la seua visita.
Després de Sant Francesc, els Reis Mags visitaran Sant Ferran a les 19.30 hores, on també acudiran a l’església a adorar el nen Jesús.

L’última parada de la visita Reial serà sobre les 21 hores a la Mola, on també està previst que es dirigeixin a l’església a fer lliurament al nen Jesús dels seus presents.
Tant a la Savina com a Sant Francesc i a Sant Ferran hi haurà animació amb la música de Sound de Secà. A la Mola hi haurà un espectacle dirigit per Anakrònica.

Compartir