L’illa de Formentera es promociona a Noruega

El Consell Insular de Formentera es troba promocionant els atractius turístics de l’illa a Noruega, atès que aquest país comptarà aquest estiu amb connexions aèries directes amb l’illa d’Eivissa.

Des del passat dia 11 membres de l’àrea de Turisme han participat a Oslo en la TravelMatch, un esdeveniment on proveïdors de tota mena de productes i serveis relacionats amb viatges dins i fora de Noruega tenen l’oportunitat de reunir-se amb compradors i distribuïdors en el mercat noruec. L’esdeveniment es basa principalment en reunions programades prèviament.

Des del dia 12 fins al 14 de gener la promoció turística de Formentera es va traslladar a la TravelXpo, que se celebra en el Telenor Arena, als afores d’Oslo. En aquest cas es tracta d’una fira turística oberta al públic en la qual els noruecs han pogut conèixer de primera mà els atractius que ofereix l’illa.

Els països nòrdics brinden una gran oportunitat de desestacionalització ja que els seus ciutadans són proclius a gaudir de les seues vacances fora del seu país al marge dels mesos de juliol i agost, i contribuir d’aquesta manera als esforços del Consell per impulsar la temporada mitjana i baixa a l’illa.

Compartir