La Cambra de Comerç de Formentera llança els seus cursos de Formació parcialment subvencionats pel Consell Insular de Formentera

La Cambra de Comerç de Formentera ha llançat la seua programació de cursos de formació per al primer quadrimestre de l’any subvencionats parcialment pel Consell Insular de Formentera.

Del 30 de gener al 8 de febrer està programat el curs de Photoshop, que tendrà una durada de 18 hores i s’impartirà de dimarts a dijous en horari de 9.30 a 12.30 hores. El cost d’aquest curs serà de 195 euros i de 130 euros per a les persones que estiguin en situació de desocupació. L’encarregat d’impartir-lo serà Antonio Carrión Ribas, Tècnic Superior en Telecomunicacions i les inscripcions hauran de realitzar-se abans del 26 de gener.

Del 13 al 22 de febrer es realitzarà el curs d’Excel, que tendrà una durada de 18 hores i s’impartirà de dimarts a dijous de 9.30 a 12.30 hores. El seu preu serà de 195 euros i de 130 euros per als aturats. També ho impartirà Antonio Carrión i el termini d’inscripció finalitza el 9 de febrer.

El següent curs programat és el de Comptabilitat per a Pimes, que es realitzarà del 4 de març al 5 d’abril de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 hores. Costarà 360 euros, 240 euros per als aturats, i l’impartirà Alexander Villa, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Les inscripcions caldrà fer-les abans del 29 de febrer.

Del 5 al 14 de març es durà a terme el curs de Disseny web. WordPress, amb una durada de 18 hores de dimarts a dijous en horari de 9.30 a 12.30 hores. El seu preu serà de 195 euros (130 per a aturats) i l’impartirà Antonio Carrión. El termini límit d’inscripció serà el 29 de febrer.

També el mes de març, si bé encara està pendent de confirmar la data, es realitzarà el curs de Tancament comptable i fiscal, de 4 hores de durada. Ho impartirà Vicente Arbona, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i professor de la UIB. El cost serà de 90 euros (60 per als aturats).

Així mateix, també està pendent de confirmar la data de l’últim curs del quadrimestre de Declaració de la Renda de les Persones Físiques, que també durarà 4 hores i també serà impartit per Vicente Arbona. El preu serà de 90 euros (60 per a aturats).

Compartir