El Consell Insular de Formentera posa en marxa les ajudes al sector ramader per pal·liar els efectes de la sequera

El Consell Insular de Formentera lliurarà als ramaders de l’illa menjar per als animals com a part de les mesures que ha posat en marxa la Conselleria de Sector Primari i Litoral, dirigida per Llorenç Córdoba, per tractar de pal·liar els efectes de la sequera en el sector ramader.

Concretament, es repartiran dos sacs de menjar per cada animal reproductor de les espècies ovina i caprina que figurin en el cens ramader obligatori de 2023. Aquest aliment es podrà recollir a partir del 22 de gener i fins al 29 de febrer a la Cooperativa del camp de Formentera, preferiblement en horari de 8 a 14 hores.

Els interessats hauran de presentar la cartilla ramadera del 2023 per poder recollir aquests sacs d’aliment, o en defecte d’això, el llibre de registre d’explotacions.

Compartir