L’Autoritat Portuària de Balears autoritza el Consell Insular de Formentera a gestionar la regulació d’estacionament de vehicles al port de la Savina

L’Autoritat Portuària de Balears ha autoritzat el Consell Insular de Formentera a ocupar una superfície de 2.849,4 metres quadrats a la zona de servei portuari del port de la Savina per a la regulació de l’estacionament de vehicles.

El Consell haurà d’abonar en contraprestació una taxa d’ocupació de 24.550,16 euros a l’any i una taxa d’activitat de 4.910,03 euros a l’any. L’autorització s’estén pel termini d’un any.

La institució insular, amb la finalitat de no haver de renovar anualment l’autorització per a l’explotació de la zona d’estacionament regulat del port de la Savina, ja ha sol·licitat la documentació tècnica i econòmica q ha de traslladar a la APB perquè l’ens portuari faci una proposta de conveni.

El permís de l’Autoritat Portuària de Balears perquè el Consell explotàs la zona blava del port de la Savina va concloure el 31 d’octubre de 2022, i fins a l’arribada del nou equip de Govern no s’havia fet res per a renovar-ho. De fet, l’última sol·licitud de renovació que es va realitzar va ser el 13 d’octubre de 2021.

Compartir