‘La Formentera que tú eliges’ obre la presentació de les novetats turístiques per a 2024 de Balears

Formentera ha set l’encarregada d’obrir en aquesta edició de Fitur la presentació de les novetats turístiques per a 2024 de les Illes Balears. El conseller de Turisme, Artal Mayans, ha fet un recorregut per les quals podrien ser unes idíl·liques vacances en un dels enclavaments més bonics i verges del Mediterrani.

“Imagina un paradís al Mediterrani que no sols et brinda el sol daurat i platges d’aigües cristal·lines, sinó que també es transforma en un llenç versàtil per a satisfer cada preferència i capritx dels seus visitants”, ha manifestat el conseller. “Formentera és molt més que sol i platja. Aquí, l’illa és compendi de sabors, experiències a l’aire lliure, paisatges naturals fascinants i un ventall de possibilitats per a totes les edats i gustos”.

I per començar amb aquest “compendi de sabors”, Mayans ha començat destacant l’“exquisida gastronomia de l’illa”. “Des de la tradicional ensalada de bescuit fins a la paella típica, cada mos està impregnat de la frescor dels ingredients i la rica tradició culinària de Formentera”, ha indicat.

“Ara, sortim a l’aire lliure”, ha continuat la presentació d’Artal Mayans. “Formentera és un paradís per als amants de la naturalesa i l’aventura. Senderisme en penya-segats, ciclisme a través de pintorescos camins, i esports aquàtics en aigües cristal·lines: cada dia és una nova oportunitat d’explorar”, ha enumerat.

I dins d’aquestes experiències a l’aire lliure “no podem oblidar-nos dels nostres paratges naturals inoblidables. Des de les platges de somni com ses Illetes fins a l’impressionant Parc Natural de ses Salines, cada racó de l’illa és una obra mestra de la naturalesa”.

La presentació de Formentera ha continuat la seva travessia pel sector de l’entreteniment, que segons paraules del conseller de Turisme “no decep”. Des de “passejos amb vaixell” fins a la “vibrant vida nocturna, sempre conservant aquest esperit relaxat que fa que l’illa sigui tan especial”.

Un altre aspecte destacat d’aquest entreteniment són les emblemàtiques festes de l’illa. “Qui no voldria submergir-se en la llegendària ‘Flower Power’? Aquest esdeveniment, que va marcar el boom turístic dels anys 80, torna el 2024 per a transportar-nos a la pau, l’amor i la diversió dels anys 60 i 70″, en l’adaptació formenterera d’aquesta celebració, ‘Sa Flower Formentera’.

“Mentre exploram, descobrim fars i molins que narren la rica història de l’illa. Les seves vistes panoràmiques ens conviden a submergir-nos en l’essència de Formentera, on els penya-segats es fonen amb el blau de la mar”.

Quant al reconeixement com a destí Starlight de l’illa, Artal Mayans ha convidat als presents a “recolzar-se en una platja admirant un cel nocturn clar i pur. Formentera és més que una illa; és una experiència celestial que mai oblidaran.”

“En resum, Formentera és un destí únic que ofereix alguna cosa per a cada tipus de viatger. Espero que aquesta petita finestra hagi despertat la seva curiositat i que estiguin llestos per a descobrir ‘La Formentera que tu tries”, ha conclòs.

Compartir