Formentera inicia els treballs de reparació i manteniment de la senyalització de les rutes verdes de l’illa

Els departaments de Mobilitat i Infraestructures del Consell Insular de Formentera es troben des de la setmana passada fent treballs de reparació i manteniment de la senyalització de les rutes verdes de l’illa.

Segons ha explicat la consellera insular de Mobilitat, Verónica Castelló, està previst actuar en un total de 140 senyals a les quals o bé li falten els pals o bé els senyals, o totes dues coses, unes deficiències “provocades en la seva major part per actes de vandalisme perquè els pals varen aparèixer en la seva gran majoria arrencats”. Està previst que aquests treballs durin aproximadament tres setmanes.

Cal recordar que el mes de febrer passat es varen revisar un total de 759 cartells senyalitzadors. Es varen detectar una sèrie de deficiències en un bon nombre d’ells, que en la majoria dels casos consistia en la falta tant del pal com el cartell.

Durant el mes d’agost va arribar la primera remesa de cartells i al novembre va arribar la remesa restant. Una vegada que han estat els cartells en mans del Consell, la brigada s’ha coordinat amb l’empresa encarregada de la revisió per a la seua instal·lació.

Compartir