Formentera celebrarà la seva rua de Carnestoltes el diumenge 11 de febrer pels carrers de Sant Ferran

Els carrers de Sant Ferran tornaran a acollir el diumenge, 11 de febrer, la rua de Carnestoltes. La trobada de les carrosses, comparses i disfresses serà a les 11 hores a l’Espai Cultural de la localitat.

Una hora després donarà inici la rua, que anirà acompanyada en tot el seu recorregut per la Batucada Bloco Colubreira. Començarà al carrer de Tarragona, per posteriorment incorporar-se al carrer de Joan Castelló fins a enfilar el carrer de Guillem de Montgrí. Una vegada arribi al parc infantil la rua es dirigirà al carrer Major. D’allí passarà al carrer d’Alacant, des d’on tornarà a Guillem de Montgrí, carrer de Sant Jaume i una altra vegada al carrer de Tarragona, des d’on tornarà a l’Espai Cultural de Sant Ferran.

En aquest mateix enclavament començarà a les 14 hores un ball de disfresses amb els ritmes de PaDjesa i Javi Box, al qual seguirà, a les 14.30 hores, un menjar popular organitzat en aquesta ocasió pel col·legi Verge Miraculosa. Un menjar que serà gratuït per a tots aquells que vagin disfressats.

Tot seguit, es procedirà al lliurament de premis a les diferents categories. En individual adult el primer premi consistirà en 200 euros i en 150 el segon. En la categoria d’individual infantil el guanyador rebrà 100 euros i 60 euros el segon. Quant a grups (de 3 a 10 persones), els vencedors s’emportaran 400 euros i els segons classificats 250.

En la categoria de parelles, el primer premi consistirà en 300 euros i el segon en 200. Finalment en la categoria de carrosses (vehicles de 5 metres com a màxim) el guanyador del primer premi es farà amb 950 euros i el segon classificat amb 650.

Compartir