La rampa d’accés a la mar de s’Estany des Peix ja està plenament operativa

La rampa que permet l’entrada i sortida de l’aigua de les embarcacions de s’Estany des Peix ja està plenament operativa, després de molts mesos fora de servei pel fet que els temporals i determinats actes de vandalisme havien impedit que avançassin els treballs de reparació.

Segons ha explicat el president del Consell Insular de Formentera i conseller de Litoral, Llorenç Córdoba, la reparació d’aquesta infraestructura era més que necessària per facilitar l’accés a la mar als propietaris d’embarcacions de Formentera, mesura que es complementarà amb la construcció d’una rampa d’obra a Migjorn i una altra a Roca Vella, as Pujols.

“S’està acabant de reparar l’actual rampa de Migjorn i ja s’ha encarregat un projecte per fer-la amb materials més resistents perquè sigui més pràctica i duradora”, ha explicat Córdoba, que ha destacat també que en breu també es podrà introduir i extreure embarcacions per la zona des Pujols. D’aquesta manera des de la Conselleria de Litoral es compleix amb el compromís electoral de millorar l’accés a la mar per als propietaris d’embarcacions.

Compartir