El Consell de Formentera inicia els treballs per adaptar els carrers als canvis de la zona blava aprovats avui

El Consell Insular de Formentera ja està treballant en els canvis de la zona blava de l’illa, després de l’aprovació definitiva en el ple celebrat ahir de l’Ordenança que regula aquest tipus d’aparcament i que serà efectiva a partir del dilluns.

A causa del canvi de les zones d’aparcament d’alta rotació, que passen de 15 a 30 minuts, l’àrea de Mobilitat començarà des d’avui a canviar la pintura d’aquesta mena de places i a instal·lar la nova senyalització vertical, labors que es duran a terme entre avui i demà a la Savina. A la resta de pobles aquests treballs es realitzaran en les pròximes setmanes.

A més d’ampliar de 15 a 30 minuts les zones d’aparcament d’alta rotació, els residents disposaran de 72 hores per a poder estacionar en les places amb tipologia zona blava.

També es modifiquen els períodes d’ampliació de l’estacionament regulat en els diferents nuclis urbans de Formentera:

-Tot l’any a la Savina.

-De l’1 d’abril al 31 d’octubre a la resta de nuclis urbans de l’illa.

Es modifiquen també els horaris de pagament de l’estacionament regulat:

– Temporada d’hivern (01/11 al 30/04): de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Dissabtes de 9 a 14 hores.

– Temporada d’estiu (01/05 al 31/10): de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores (als pobles). Cada dia de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores (la Savina i es Pujols).

Compartir