Obert el termini d’inscripció per al Marnatón i la Mitja Marató de Formentera


L’àrea d’Activitat Física i Esports del Consell Insular de Formentera ha obert el termini d’inscripció per a residents a l’illa que vulguin participar en la vuitena edició de la Marnatón eDreams by Balearia Formentera 2024 que se celebrarà el dissabte, 4 de maig.

Els residents a Formentera disposen d’un descompte del 50% de la inscripció i només han d’escriure un correu electrònic a esports@conselldeformentera.cat indicant el nom i cognoms, el DNI i la distància que es vol nedar (2, 4 o 8 quilòmetres).

També es pot sol·licitar informació en la recepció del poliesportiu Antoni Blanc. Els interessats rebran un codi per correu electrònic amb el qual entrar en https://marnaton.com/formentera-2024/ per a completar la inscripció.

El preu per a residents és de 57,50 euros per a la prova de 8 quilòmetres, 47,50 euros per a la de 4 quilòmetres i de 42,50 euros per a la de 2 quilòmetres. La data límit d’inscripció per als residents a l’illa és el 20 d’abril.

També es pot sol·licitar ja la inscripció en la quinzena edició de la Mitja Marató-8Km Formentera 2024 que se celebrarà el dissabte, 11 de maig. En aquest cas els residents a Formentera tenen la plaça assegurada fent correctament la inscripció, amb el qual cosa s’eviten la preinscripció, el sorteig davant notari i el procés d’adjudicació de plaça i repesca de places no efectives.

En aquest cas, el pagament que han de realitzar els residents és el mateix que la resta dels participants. En la prova de 21 quilòmetres 48 euros amb xip i 45 sense xip, i en la de 8 quilòmetres 28 euros amb xip i 25 sense xip.

Per a realitzar la sol·licitud cal enviar un correu electrònic a esports@conselldeformentera.cat indicant la intenció de participar com a resident en la prova. La data límit d’inscripció per als residents a l’illa és el 20 d’abril.

Compartir