Ahmed El Bouzrati, primer integrant del Club de Tir amb Arc Formentera que es fa amb unamedalla nacional

L’arquer del Club de Tir amb Arc Formentera, Ahmed El Bouzrati, s’ha proclamat aquest cap de setmana subcampió d’Espanya sub18 per equips en la categoria d’arc recorb, al costat dels eivissencs Eduardo Santolaria i Aitor Ramiro, en el Campionat d’Espanya d’Arc recorbo i Compost celebrat el diumenge en el Recinte Firal de Jaén.

D’aquesta manera, El Bouzrati es converteix en el primer integrant del Club de Tir amb Arc Formentera que es penja una medalla nacional. Així mateix, va aconseguir el novè lloc en la seua actuació individual.

També varen participar del club formenterer en aquest Campionat d’Espanyq Carla Santamaría, que va acabar en la 17a posició en arc recorb sub21, i Alessandro Spagnuolo Ferrer, que va acabar en la novena plaça.

Compartir