Les Xerrades per a families i docents abordaran els ‘Primers auxilis i accidents en família’ el dijous, 22 de febrer, a la sala de plens

La Sala de Formació del Centre de Dia de Formentera acollirà el dijous, 15 de febrer, una nova reunió del Cercle de Pares, espai de criança per a homes, dirigit per Rubén Rodríguez i destinat a pares amb nens d’entre 0 i 7 anys.

Es tracta d’un espai on es comparteixen experiències i vivències al voltant de la criança, la paternitat, i la masculinitat. Un espai segur on explorar com acompanyam les criatures des d’una paternitat conscient, present, activa i responsable.

La trobada serà a les 17 hores i els interessats podran disposar d’un servei d’acolliment de nens amb reserva prèvia en el telèfon 971 32 12 71 o en el correu educaciosocial@conselldeformentera.cat.

També el dijous 15 de febrer, a la mateixa hora, en el mateix lloc, però en diferent aula, se celebrarà la reunió del Cercle de Mares, dirigit per Helena Pérez i destinat a mares amb nens d’entre 0 i 7 anys.

Finalment, el dijous, 22 de febrer, a les 17 hores, la Sala de Plens al costat del Centre de Dia acollirà les Xerrades per a families i docents, que en aquesta ocasió versarà sobre ‘Primers auxilis i accidents en família’, a càrrec de María Victoria Sánchez, infermera pediàtrica de l’Hospital de Formentera.

Igual que en les reunions del Cercle de Pares i del Cercle de Mares, hi haurà servei d’acollimentde nens amb reserva prèvia per telèfon o correu electrònic.

Compartir