Formentera celebrarà aquest dijous la seua Junta Insular d’Aigües, que s’integrarà com a òrgan de gestió conjunta i assessor del Govern balear en matèria del Cicle Integral de l’aigua

La seu del Consell Insular de Formentera acollirà dijous, 15 de febrer, a les 10 hores, la Junta Insular d’Aigües de Formentera, un òrgan consultiu, de participació i planificació en matèria d’aigües en l’àmbit geogràfic de l’illa.

L’encarregat d’obrir la Junta Insular d’Aigües serà el director general de Recursos Hídrics del Govern balear, Juan Calafat, qui donarà pas al president del Consell, Llorenç Córdoba, per a la integració de la Junta Insular com a òrgan de gestió conjunta i assessor del Govern balear en matèria del Cicle Integral de l’aigua.

Una vegada realitzat aquest tràmit, Calafat procedirà a la presentació de les línies estratègiques del Pla de Gestió Sostenible de l’Aigua i del fons finalista per al finançament de la política hidràulica, a més d’informar de la situació actual de recursos hídrics i escenaris de sequera per a l’any 2024.

Posteriorment, es procedirà a l’inici de la Revisió del Pla Especial d’actuacions en situació d’alerta i eventual sequera de les Illes Balears (PSEIB) i s’informarà sobre les inversions del Cicle de l’Aigua de l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental a l’illa de Formentera.

Compartir