El servei de socorrisme de Formentera imparteix un curs per a aprendre a utilitzar el desfibril·lador

El coordinador municipal del servei de salvament i socorrisme de Formentera, Marco Antonio Lage, ha impartit entre la jornada d’ahir i la d’avui als monitors del Casal de Joves i a monitors del poliesportiu Antoni Blanc un curs per aprendre a utilitzar el desfibril·lador.

En total han estat vuit alumnes els que han rebut aquesta formació, que consta de vuit hores, la majoria d’elles pràctiques, en les quals han après reanimació cardiopulmonar, ús de desfibril·lador i primers auxilis.

Al Consell hi ha 30 desfibril·ladors en total repartits en les seues instal·lacions, “per la qual cosa quanta més gent pugui aprendre a utilitzar-los, millor”, ha assegurat Lage. I és que l’ús correcte d’aquest element pot salvar vides.

Compartir