Formentera es promociona a Dinamarca per al públic en general i a Cornellà, en una de les fires de busseig més rellevant del món

Formentera ha participat aquest cap de setmana en dues importants fires turístiques, una a Dinamarca i una altra a Cornellà, Barcelona. La primera d’elles és la Ferie for alle de Herning, a Dinamarca. Es tracta de la major fira de turisme a Escandinàvia, enfocada al públic en general. En aquesta ocasió Formentera ha participat en l’estand de Turespaña, organitzat per l’oficina de Copenhaguen en el pavelló Internacional.

Així mateix, Formentera s’ha promocionat aquest cap de setmana en la Mediterranean Diving Show (MDW), una de les fires de busseig més rellevants del panorama mundial.

Milers de persones s’han acostat fins al recinte firal de Cornellà per conèixer les novetats del món de les activitats subaquàtiques exposades en el Mediterranean Diving Show (MDS), punt de trobada anual entre fabricants, botigues especialitzades, centres i escoles de busseig, didàctiques, asseguradores, agències especialitzades i el seu públic bussejador.

Formentera ha assistit amb estand propi acompanyada pel centre de Busseig Formentera Divers. La valoració de l’esdeveniment ha set molt positiva ja que es tracta d’una fira en auge, tant d’expositors com de visitants.

Compartir