S’obri la inscripció als nous cursos de català per a adults

El Consell Insular de Formentera, a través del Servei d’Assessorament Lingüístic, informa que s’obri la convocatòria per inscriure’s als nous cursos de català, del 26 de febrer al 7 de març. En aquest segon mòdul del curs 2023-2024 s’ofereixen nou grups dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 per preparar la pròxima convocatòria oficial de proves prevista per al maig de 2024.

Com els cursos passats, les classes, que seran d’una hora de durada, s’imparteixen a les aules de català de l’Espai Cultural de Sant Ferran, en dos sessions per setmana, i s’ofereixen grups de matí i de tarda. Segons explica Òscar Portas, conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana, “amb aquesta nova oferta tan completa de nivells i horaris, atenem l’àmplia demanda i asseguram que els cursos de català arribin al màxim nombre de persones possible”.

Les places són limitades. Un cop realitzada la inscripció, i abans de l’inici del curs previst per als dies 11 i 12 de març, l’alumnat rebrà un correu de confirmació que ha set inscrit en el grup desitjat. Els cursos són gratuïts.

Inscripció del 26 de febrer al 7 de març

El període d’inscripció als cursos s’inicia aquest dilluns 26 de febrer i finalitza el dijous 7 de març. Els interessats s’hi poden inscriure per via telemàtica a través de l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (https://ovac.conselldeformentera.cat), o bé de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer de Ramon Llull, 6, Sant Francesc, i també a les oficines en els seus horaris establerts a la Casa del Poble de la Mola i a l’Espai Cultural de Sant Ferran.

Pel que fa als nivells, en aquest segon del curs 2023-2024 s’ofereixen dos grups del nivell inicial (A2), dos del nivell B1, dos del B2, dos més del C1 i un del C2. Es poden consultar els horaris i els dies dels cursos en el moment de fer la inscripció.

Català per a adults
Curs 2024 (març-juny)

Nivell A2

 • Dimarts i dijous de 9.15 h a 10.15 h
 • Dilluns i dimecres de 17.00 h a 18.00 h

Nivell B1

 • Dimarts i dijous de 10.15 h a 11.15 h
 • Dilluns i dimecres de 18.00 h a 19.00 h

Nivell B2

 • Dilluns i dimecres de 9.30 h a 10.30 h
 • Dimarts i dijous de 17.00 h a 18.00 h

Nivell C1

 • Dilluns i dimecres de 10.30 h a 11.30 h
 • Dimarts i dijous de 18.00 h a 19.00 h

Nivell C2

 • Dimecres de 18.00 h a 20.00 h

Informació

 • Inscripcions: del 26 de febrer al 7 de març de 2024
  Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), carrer de Ramon Llull, 6, Sant Francesc
  Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC) https://ovac.conselldeformentera.cat
 • Cursos gratuïts
 • Inici: 11 i 12 de març de 2024
 • Lloc: aules de català de l’Espai Cultural de Sant Ferran
 • L’acabament dels cursos s’adaptarà a les dates de les proves oficials que convoca
  l’Institut d’Estudis Baleàrics
  (https://ieb.caib.cat/).
 • Els grups poden patir modificacions o cancel·lacions en funció del nombre d’inscrits o
  assistents.
 • Important: una vegada feta la inscripció, rebreu un correu electrònic de confirmació.

Per a més informació:
Servei d’Assessorament Lingüístic
sal@conselldeformentera.cat

Compartir