El Consell recepciona una furgoneta adaptada donada per la Fundació la Caixa, el Grup d’Empreses Alonso Marí, el Grup Cala Saona i Trasmapi

El Consell Insular de Formentera ha recepcionat aquest matí una furgoneta per al trasllat d’usuaris del Centre de Dia i persones amb mobilitat reduïda fruit d’una donació de la Fundació La Caixa, Insotel, del Grup d’Empreses Alonso Marí, Trasmapi i el Grup Cala Saona.

La titular del vehicle serà l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF), que ha procedit a cedir-la al Consell Insular per al seu ús diari. El vehicle està adaptat i permet una capacitat de fins a sis cadires de rodes o vuit passatgers sense cadira.

A l’acte de lliurament de la furgoneta, que ha tengut un cost d’al voltant de 60.000 euros, han assistit la consellera de Benestar Social, Cristina Costa, el president del Consell, Llorenç Córdoba, la directora de la Residència de Majors, Carla Tur, representants de Apneef i representants de cadascuna de les empreses l’aportació econòmica de les quals ha permès l’adquisició d’aquest vehicle, que donarà un servei essencial per a l’àrea de Benestar Social.

Compartir