El Consell Insular de Formentera dona un gir radical a la secció de comunicació de la pàgina web

El Consell Insular de Formentera ha renovat íntegrament la seva sala de premsa virtual en la pàgina web de la institució. D’aquesta manera, tots els ciutadans que accedeixin a la secció de notícies del portal de l’administració trobaran a partir d’avui una pàgina més atractiva amb la qual poder informar-se a l’instant de les novetats de la institució.

El vicepresident tercer i conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz, principal impulsor d’aquesta renovació, ha assegurat que “renovam la imatge de la web perquè sigui més pròxima i fàcil per al ciutadà, amb la intenció de fer una nova pàgina a mitjan termini” que s’adapti a les exigències d’aquesta mena de portals institucionals.

Segons han assenyalat des del departament de comunicació, la secció de notícies que hi havia fins a la data s’havia quedat obsoleta, per la qual cosa urgia donar-li un gir radical amb la finalitat de fer-la més còmoda, atractiva i eficient.

D’aquesta manera, l’actual Sala de Premsa comptarà, a més d’amb les informacions que es generin des del Consell a l’instant, amb imatges, vídeos i àudios dels protagonistes d’aquestes informacions. Així, a més de ser més còmoda i visual per als ciutadans, servirà de referent per als mitjans de comunicació que necessitin ampliar les seves informacions sobre el Consell Insular de Formentera.

El nou format de Sala de Premsa està disponible de moment en català, castellà i anglès, encara que no es descarta la possibilitat d’incloure altres idiomes. Així mateix, permet la possibilitat de compartir les informacions en diferents plataformes. Es pot accedir a la Sala de Premsa o bé a través de la pàgina web del Consell Insular, clicant en l’apartat de notícies, o a través de l’adreça https://saladepremsa.consellformentera.com/. Es tracta d’una primera versió de la nova secció, per la qual cosa s’anirà desenvolupant i millorant amb l’experiència dels usuaris.

Compartir