L’obra de teatre ‘Dones de la sal’, a la Sala de Cultura (Cinema) per commemorar el Dia de les Illes Balears

El dissabte, 2 de març, englobat dins dels actes de commemoració del Dia de les Illes Balears, la Sala de Cultura (Cinema) acollirà la representació de l’obra teatral ‘Dones de la sal’, a càrrec de la Companyia de Teatre Pedro Cañestro.

‘Dones de la sal’ és una peça de teatre orquestrada amb escenes diverses, a partir del llibre del mateix títol publicat per Esperança Marí. A través de l’obra, es desgrana la infància, la joventut, la maduresa i la vellesa de diverses dones del Pla de ses Salines, tant de Sant Jordi com de Sant Francesc de s’Estany, concentrades en l’actuació de sis personatges: quatre de femenins i dos de masculins.

A través de diverses escenes, l’obra teatral mostra els canvis que es van produint en la societat eivissenca i, més concretament, al voltant de les salines. També es pot captar la lluita per la supervivència en condicions dificilíssimes com les de postguerra, l’ànim per millorar i per oferir un futur millor als fills.

L’obra donarà inici a les 20.30 hores, té una durada aproximada de 80 minuts i el preu de l’entrada és de 7 euros (50% de descompte preu reduït).

Compartir