El president del Consell Insular de Formentera sol·licitarà la setmana vinent un informe vinculant a la mesa de contractació dels quioscos de platja

El president de Consell Insular de Formentera i conseller de Litoral, Llorenç Córdoba, ha manifestat avui la seva intenció que en el que queda del mes de febrer pugui haver-hi ja una decisió definitiva sobre l’adjudicació dels quioscos de platja.

Córdoba ha indicat que en aquests moments s’està treballant en les qüestions tècniques i que “no és fàcil prendre una decisió, i més ara quan a més hi ha pressions des de fora, i ho dic pressions per no cridar-ho gairebé coaccions, però nosaltres com a administració no hem d’entrar en aquestes coaccions i prendre una decisió correcta”.

En aquest sentit, el conseller de Litoral ha assenyalat que es passarà tota la informació recaptada en els últims mesos a la mesa de contractació, “perquè elabori un informe nou, que sigui vinculant, amb tota aquesta informació que hem passat, perquè no prendré la decisió jo només com a president”.

“Estem centrats al 100% en aquest tema”, ha continuat Córdoba. “A partir de la setmana que ve es passarà tota aquesta informació a la Mesa de Contractació, i ja dependrà del que tardi la Mesa a elaborar el seu informe”. En aquest sentit, ha assenyalat que l’important no són ni els nous concessionaris ni els antics, “l’important és poder donar servei a la gent de Formentera i als turistes que venen a l’estiu”.

Així mateix, ha indicat que les opcions que es plantegen en aquests moments són dos: adjudicar a les empreses que van rebre una major puntuació en el concurs o no adjudicar-lo i fer un concurs d’urgència. “En cas que fos aquesta segona opció estem intentant tenir ja coses avançades i, en cas que no arribéssim, sí que hauríem de plantejar-nos la possibilitat que entressin els antics concessionaris”, ha conclòs.

Compartir