El president del Consell Insular de Formentera signa els decrets que deixen sense competències al fins ara conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, JoséManuel Alcaraz

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha signat els preceptius decrets pels quals retira totes les competències al fins ara vicepresident tercer i conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, José Manuel Alcaraz.

Segons consta en la documentació signada pel president, “vists els esdeveniments viscuts en aquesta corporació les últimes setmanes, en els quals el senyor Alcaraz Escandell ha perdut la confiança que aquesta presidència havia dipositat en ell” procedeix “separar-lo/cessar-lo del càrrec de conseller de Promoció Econòmica i Administració Insular, com així mateix també se li ha cessat de ser membre de la Junta de Govern i de vicepresident tercer i portaveu de l’equip de Govern si bé, en qualsevol cas, se li agraeix el treball i impuls administratiu desenvolupats en tots aquests càrrecs”.

Córdoba ha assenyalat que ha hagut de prendre aquesta decisió per facilitar el funcionament de la institució insular, després de nou mesos “d’una espècie de bloqueig malintencionat” promogut pel ja exvicepresident tercer i amb l’únic objectiu de treballar pel bé de l’illa.

A partir d’ara totes les competències que tenia José Manuel Alcaraz tornen al president de la institució, que les repartirà entre la resta de consellers de Sa Unió en cas que vulguin acceptar-les.

Compartir