Formentera continua la seua promoció a Lisboa destacant els seus atractius en els mitjans de comunicació portuguesos i amb nombroses reunions amb agències de viatge lusitanes

El Consell Insular de Formentera continua amb la promoció turística en la fira BTL de Lisboa. En la jornada d’avui, el director general de Turisme, Leonardo Metastasio, ha mantingut diverses reunions amb diferents agències de viatges portugueses, a més d’atendre els mitjans de comunicació de Portugal, especialment a la cadena de Televisió Record TV, que emetrà un extens reportatge sobre l’illa.

El lusità és un mercat en auge a l’illa de Formentera i això s’està notant en la presència de mitjans de comunicació i de professionals del sector en l’estand de l’illa, que en aquesta ocasió ha assistit a la fira amb un espai propi.

A partir de demà la BTL s’obre al públic en general fins diumenge que ve, data de la clausura.

Compartir