El Consell Insular de Formentera i l’Obra Cultural Balear de Formentera signen un conveni per promoure la cultura i el patrimoni de l’illa

El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, i el tresorer de l’Obra Cultural Balear de Formentera, Francesc Ribas, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en matèria de cultura i patrimoni per a l’any 2024.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és reforçar el ventall d’oferta cultural a Formentera durant el present any. Per a això, el Consell es compromet a aportar la quantitat d’11.000 euros per finançar el cost de determinades activitats, entre les quals es troben la Primavera de Cultura, que inclou presentacions de publicacions, conferències, taules rodones i lectures poètiques, entre altres.

Així mateix, es promourà les publicacions encaminades al foment de la cultura i el patrimoni històric i natural de Formentera i les labors consultives i de recerca que se’ls pugui encomanar com a entitat cultural de referència a l’illa.

El pagament dels 11.000 euros es farà efectiu en dues parts: el 50% a la signatura del conveni i la resta una vegada que es presenti la justificació de la despesa del 100% de la subvenció concedida, la qual cosa s’haurà de fer abans del 31 de gener de 2025.

Compartir