Formentera comença demà la seua promoció turística a la ITB de Berlín

El Consell Insular de Formentera promocionarà els atractius turístics de l’illa a partir de demà a la Fira ITB de Berlín, la referència en matèria de turisme del país teutó.

Entre altres aspectes, la promoció a Berlín se centrarà a destacar la bellesa natural de l’illa, el seu entorn tranquil, la conservació del medi ambient (una cosa molt valorada pels turistes alemanys) i una experiència de viatge més autèntica en comparació amb destinacions de turisme més massiu. Un altre aspecte que es destacarà durant aquesta fira turística seran les rutes cicloturístiques i l’oferta esportiva amb la qual compta l’illa, a més de promocionar la declaració com a destí starlight, tot això en l’ampli ventall de possibilitats que ofereix Formentera, tal com defineix l’eslogan promocional ‘La Formentera que tú eliges’.

“Oferim molt més que sol i platja”, ha destacat el conseller de Turisme, Artal Mayans. “Oferim una àmplia gamma d’opcions per als quals desitgin assaborir la nostra espectacular gastronomia, practicar esports a l’aire lliure, relaxar-se en entorns naturals verges i lliures d’edificacions. També oferim alternatives per als quals busquin reunions socials en un clima confortable”, ha matisat. Mayans ha destacat també la importància del mercat alemany a l’illa de Formentera, la qual cosa ha convertit a la ITB de Berlín en una parada obligatòria per a la promoció turística cada any.

Compartir