El Consell Insular de Formentera constitueix la Mesa de la Delimitació de Costas

El Consell Insular de Formentera ha constituït la Mesa de la Delimitació de Costas, que està formada per representants de tots els grups polítics de la institució, així com membres de la Plataforma d’Afectats per la Delimitació de Costas de Formentera.

Aquest òrgan estarà presidit pel president del Consell de Formentera i conseller de Litoral, Llorenç Córdoba i, a més del secretari i un lletrat del Consell, hi participaran dos membres de cadascun dels grups polítics (Sa Unió, Gent per Formentera i PSOE) i altres dos membres designats per la plataforma.

Així mateix, la Mesa actuarà com a òrgan assessor i totes les decisions que prengui hauran de ser aprovades per unanimitat. La primera de les actuacions que durà a terme serà la de realitzar un escrit dirigit al Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic en resposta a la consulta prèvia que va realitzar aquest organisme sobre el Reglament de Costes.

Cal recordar que en el ple del Consell del mes de febrer es va aprovar la creació d’aquesta mesa, que hauria d’estar formada per l’equip de Govern, la Plataforma d’Afectats i els grups polítics amb representació.

Compartir