El Beso Beach, amb la col·laboració el Consell Insular de Formentera organitzen un cap de setmana solidari per lluitar contra l’ELA del 2 al 4 de maig

El Beso Beach, amb la col·laboració del Consell Insular de Formentera, ha organitzat un cap de setmana solidari per recaptar fons per lluitar contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Es tracta de la Beso Beach Sailing Fest, un esdeveniment de tres dies de navegació entre les illes Balears i que tendrà el seu tancament a Formentera.

El punt de partida serà port Portals, a Mallorca, i la primera parada serà al Beso Beach Eivissa, on des de les 13 hores es brindarà un menjar i una festa dels 80. Posteriorment, la regata emprendrà viatge cap a l’última etapa al Beso Beach Formentera, on se celebrarà un menjar i el lliurament de premis.

Els participants en la regata seran premiats no solament pel temps, sinó també pel vaixell més divertit, el vaixell més solidari, el millor caracteritzat i el més viral. Però això no és tot, també s’ha pensat en la cloenda final d’aquesta regata i en aquells que no puguin competir en ella, creant un altre pla al·lucinant, el Beso Sound Festival, on artistes nacionals i internacionals actuaran a la plaça d’Europa des Pujols. Serà el dijous 2, el divendres 3 i el dissabte 4 de maig a partir de les 20 hores.

Actuaran The Wailers, Locomía, La Movida Ibiza, Els Suruba, Picoco’s Band, All Sex, Böja, Billy Flamingos, Thre3evil i DJ Pharma.

Hi haurà també estands d’informació sobre la situació de la medicina i com pot ajudar a millorar malalties com l’ELA i zona de foodtrucks.

Totes les recaptacions econòmiques generades pel Beso Beach Sailing Fest i Beso Sound Festival seran donades per a la recerca de l’ELA a les següents fundacions: DalecandELA i ELA Balears.

L’esclerosi lateral amiotròfica és una malaltia de les cèl·lules nervioses del cervell, el tronc encefàlic i la medul·la espinal que controlen el moviment voluntari dels músculs.

Compartir