La plaça de la Constitució s’omple de llibres i roses per a commemorar el dia de Sant Jordi

La plaça de la Constitució de Sant Francesc s’ha omplert de música, de roses i, sobretot, de llibres, per celebrar un any més el dia de Sant Jordi, també reconegut com a dia del llibre, ja que per a la seva designació va tenir molt a veure el fet que en aquest mateix dia de l’any 1616 morissin dos escriptors de referència mundial: Miguel de Cervantes i William Shakespeare.

En total han estat set les paredetes de llibres que s’han instal·lat entre l’església de Sant Francesc i la seu del Consell Insular i en les quals, al llarg de tota la jornada, nombroses persones han adquirit les tradicionals roses i llibres.

El conseller de Cultura, Óscar Portas, ha reconegut que “ha set un plaer” poder gaudir d’un dia assolellat després d’una nit d’intenses pluges, la qual cosa ha permès que molts formenterers s’acostassin a la plaça de la Constitució. Així mateix, ha animat la gent “a llegir” i els ha convidat a visitar la paradeta de la biblioteca insular on, a més d’haver-hi llibres gratuïts, “es poden trobar tots els números de la revista Formentera, així com el llibre de toponímies de Formentera que es va presentar el dia de Sant Jordi de l’any passat”.

Compartir