El Parlament balear aprova una esmena de Llorenç Córdoba a una Proposició No de Llei per instar el Ministeri de Transició Ecològica a tenir en compte les peculiaritats de Formentera

El Ple del Parlament balear ha aprovat una esmena plantejada pel diputat autonòmic per Formentera, Llorenç Córdoba, a la Proposició No de Llei per la qual es rebutjava el comportament del Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic en la tramitació del Reial decret 668/2022, d’1 d’agost, de modificació del Reglament de Costes, que ha vulnerat la llei procedimental i, amb això, el principi de transparència en obviar el tràmit de consulta prèvia.

L’esmena aportada per Còrdova, i que s’ha afegit a la PNL, instava el Ministeri a tenir en compte les particularitats de l’illa de Formentera i les seues característiques en la possible redacció i aprovació de qualsevol normativa que tengui afectació sobre el litoral de l’illa.

Compartir