El Consell Insular de Formentera i ACAF signen el conveni anual per a la producció de continguts de Ràdio Illa

El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, i el representant de l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), Álvaro Raúl Mendoza, han signat aquest matí la formalització de l’acció concertada entre el Consell i l’associació per a la producció de continguts de l’emissora pública insular, Ràdio Illa, per a l’any 2024.

Per la signatura d’aquest conveni ACAF rebrà la quantitat de 60.000 euros i es compromet a executar aquesta acció concertada complint les seues obligacions derivades de la legislació sectorial aplicable.

El Consell Insular de Formentera, a través de Ràdio Illa, presta un servei públic de comunicació audiovisual, contribuint a la dinamització de la cultura local, i amb vocació de servei als ciutadans de l’illa, posant especial atenció els sectors de població que, per diversos motius, tenen major dificultat a l’hora de l’accés als mitjans de comunicació com són els joves, les mestresses de casa, els jubilats, els immigrants, els estrangers residents, les persones amb alguna discapacitat, les entitats culturals i professionals locals, les comissions de festes i les organitzacions esportives, entre altres.

Compartir