L’exposició ‘Magic conection’ omplirà el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ de la màgia de Fluormentera

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà demà, a les 18 hores, la inauguració de l’exposició ‘Magic conection’, a càrrec de Sunny & Bre (Silvia Grau i Bre Barcelona) dos artistes multidisciplinaris que, des de la seua unió com a parella, varen decidir crear obres d’art junts.

Tots dos tenen en comú en la seua trajectòria artística la pintura mural i l’art urbà, l’escenografia i els decorats per a espectacles, instal·lacions artístiques i obres pictòriques per a diferents exposicions en esdeveniments artístics i culturals. Una altra característica que tenen en comú és la seua connexió amb la naturalesa i la voluntat de transmetre un missatge important de consciència, respecte i amor per a la seua preservació.

Una de les característiques més innovadores de la seua obra és la introducció dels pigments fluor. Això els permet oferir dos versions d’una mateixa peça, una amb la llum natural i una altra mitjançant una il·luminació ultraviolada, donant a conèixer una experiència única de brillar en la foscor.

En la primavera del 2023 va néixer Fluormentera (@fluormentera), el seu projecte artístic junts a l’illa i en el qual donen a conèixer aquesta particularitat màgica aplicada a totes les seues creacions.

Sílvia Grau (Sunny) va néixer a Sabadell el 1977, i porta venint a l’illa de Formentera des de fa ja uns vints anys. S’ha format a l’Escola d’Arts Aplicades de Terrassa, a l’Escola Massana de Barcelona, La Central Saint Martins de Londres i l’Escac, l’Escola d’Audiovisuals de Catalunya, i en elles ha estudiat diferents disciplines artístiques, des de la creació i disseny d’espais reals com per a la ficció, l’escenografia i vestuari teatral, pintura, escultura, coneixements de fusteria i decorats en teixit.

Bre Barcelona va néixer a Barcelona el 1977, i és artista del grafit des de 1991, especialista en murals de grans dimensions, pintura corporal i espectacles de pintura, creador d’esdeveniments i exposicions artístiques, galerista d’art urbà i gestor cultural. L’exposició es podrà visitar del 30 d’abril al 9 de maig de 10 a 14 hores i de 17 h a 20 hores (diumenge inclòs).

Compartir