La zona blava tornarà a l’horari d’estiu a partir de l’1 de maig

La zona blava de Formentera passarà a l’horari d’estiu a partir del dimecres, 1 de maig, la qual cosa implica que l’estacionament passarà a ser de pagament els set dies de la setmana a la Savina i as Pujols.

D’aquesta manera, a la Savina i as Pujols l’estacionament regulat quedarà d’aquesta manera:

De dilluns a diumenge de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

A Sant Francesc i Sant Ferran:

De dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Diumenges i festius l’estacionament és gratuït.

Des de l’àrea de Mobilitat han recordat que a les places d’alta rotació (30 minuts) és obligatori el tiquet i han instat els usuaris a respectar les zones de càrrega i descàrrega, els aparcaments per a persones amb discapacitat i les zones de recàrrega de cotxes elèctrics. També han posat l’accent al seu torn que el tiquet per als residents és de tres dies tot l’any.

Així mateix, han insistit que, des de 2023, les renovacions de la zona blava són automàtiques, per la qual cosa els usuaris no han de fer el tràmit de renovació ja que l’administració s’encarrega d’això, tal com es va acordar en un ple de la legislatura passada.

Compartir