Formentera presenta els seus quatre nous agents de policia en pràctiques

El Consell Insular de Formentera ha presentat aquest matí els seus quatre nous agents de Policia Local en pràctiques, corresponents a les places que ha tret la institució insular per a aquest any 2024.

Els quatre nous agents són funcionaris de carrera en pràctiques, encara que només un d’ells ha passat ja per l’acadèmia, per la qual cosa ja passarà a treballar amb els seus companys a la Prefectura de Formentera dilluns que ve (seguirà en pràctiques durant un any).

Els altres tres, fins i tot estant en pràctiques, encara no han passat per l’Acadèmia de Policia, per la qual cosa durant els pròxims mesos continuaran amb la seua formació a Eivissa, encara que treballaran a Formentera els mesos de juliol i agost.

Compartir