Entrega de premis i exposició del XXI Concurs de Fotografia Beni Trutmann

Ahir es varen entregar els premis de la XXI edició del Concurs de Fotografia Beni Trutmann. En total, hi ha hagut trenta-tres participants amb vuitanta-set fotografies presentades entre totes les categories: fotografia a color, fotografia blanc i negre, foto denúncia i categoria júnior. En les categories de color, blanc i negre i foto denúncia el primer premi està dotat amb 500 €, el segon amb 300 € i el tercer amb 200 €. Pel que fa a la categoria júnior, tant el primer premi com el segon han rebut una càmera digital Kodak Pixpro WPZ2. Per al tercer premi una càmera esportiva AgfaPhoto Realishot DC8200.

El conseller de Cultura, Óscar Portas, ha felicitat tots els premiats i ha agraït la participació de tots els fotògrafs en aquesta nova edició del concurs de fotografia Beni Trutman. “Ara més que mai hem de tenir present el record d’en Beni Trutmann i el llegat que ens va deixar. Aquest concurs ha de servir per conscienciar residents i turistes de la fragilitat de la nostra illa i, per tant, la nostra obligació de cuidar-la”, ha destacat Portas.

Categoria color

El primer premi de la categoria de color ha set per a Jaime Franch Rojo; el segon per a Juan Moreno Galera i el tercer per Renata Kverh.

Categoria blanc i negre

La fotografia guardonada amb el primer premi de blanc i negre la va fer Josep López Vañó. El segon premi ha set atorgat a la instantània feta per Maria Isabel Pajares Vivar i el tercer a la fotografia d’en Jaime Franch Rojo.

Foto denúncia

Javier Martin Parejo és el guanyador en la categoria de foto denúncia. El segon és per en Josep López Vañó i el tercer per Mika González Mc Conachie.

Categoria júnior

En la categoria júnior, Sara Mayans ha set la guanyadora. El segon premi ha set per a en Bryan David V. Marmolejo i el tercer premi és per en Munay Guzmán Westcott.

Exposició

L’exposició que recull les fotografies guanyadores i una selecció del concurs es pot visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, des d’avui 6 de maig fins al dia 18. L’horari de visita és d’11 h a 14 h i de 18 h a 20 h, excepte els dilluns al matí i els diumenges que la sala roman tancada.

Compartir