El Consell Insular de Formentera torna a aclarir que els residents que paguin el seu impost de vehicles a l’illa estan automàticament autoritzats dins Formentera.eco

L’àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera ha volgut aclarir, arran de la difusió en les últimes setmanes d’un missatge de WhatsApp amb informació errònia, quins vehicles han de registrar-se o no a Formentera.eco.

En aquest sentit, s’ha volgut deixar clar que tot resident que paga el seu Impost de Vehicles de Tracció Mecànica a Formentera té autorització per circular durant el període de regulació del Formentera.eco (de l’1 juny al 30 de setembre de 2024), per la qual cosa no és necessari fer cap tràmit per obtenir l’autorització.

Aquesta circumstància és perquè el Consell Insular de Formentera fa un encreuament de dades de les seues diferents bases de dades.

El mateix passa amb els residents usuaris de la zona blava, als quals, a més, se’ls renoven automàticament les autoritzacions d’aparcament regulat. Des de l’àrea de Mobilitat han aclarit que s’està treballant en aquest abocament de dades al llarg d’aquesta setmana, i l’important és que el dia 1 de juny estarà tot actualitzat.

Això és possible gràcies a unes propostes que van ser aprovades en l’anterior legislatura i que es continuen aplicant en l’actualitat.

Compartir