Les aquarel·les sobre la flora i fauna de Formentera de Suzanne Carpenter, al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà del 27 de maig al 5 de juny l’exposició d’aquarel·les ‘Terra, mar i aire’ de Suzzane Carpenter. Es tracta d’una sèrie d’obres, entre 35 i 40, que reflecteixen la flora i fauna de Formentera.

Suzanne Carpenter va néixer a Kircudbright, Escòcia, el 1947. Va arribar per primera vegada a Formentera en 1967. Un any després va decidir establir-se a l’illa al costat del seu marit. Després d’estar immersa en el món de la moda, amb 60 anys va decidir dedicar-se a la pintura botànica. Fruit d’aquest interès per la flora i la fauna neix aquesta exposició.

La inauguració de ‘Terra, mar i aire’ serà el dilluns, 27 de maig, a les 20 hores. La mostra es podrà veure d’11 a 14 hores i de 19 a 21 hores.

Compartir