El Consell Insular de Formentera posa en marxa Formentera mira al cel, una iniciativa per a gaudir de nits d’observació lunar i astronòmica

El Consell Insular de Formentera, en col·laboració amb l’Associació Astronòmica de Formentera, ha posat en marxa el programa Formentera mira al cel, consistent en una sèrie de nits d’observació lunar i astronòmica de la mà de l’Associació Astronòmica de l’illa i els seus telescopis.

Aquesta activitat es durà a terme durant tots els mesos de la temporada estival. De fet, la primera cita va ser divendres passat, 17 de maig, al molí Vell de la Mola. Hi varen assistir al voltant de 60 persones, que gràcies a l’absència de núvols varen poder gaudir de molts dels detalls que ofereix la lluna a través dels telescopis.

La pròxima activitat serà el 16 de juny a Can Marroig, el 15 de juliol al molí Vell de la Mola, el 13 d’agost a Can Marroig, el 14 i el 28 de setembre al molí Vell de la Mola i el 12 d’octubre també al molí Vell de la Mola.

Es tracta d’una activitat gratuïta i en la qual no és necessari confirmar assistència. En el cas de les activitats organitzades a la Mola, els assistents hauran de deixar el vehicle al poble i arribar a peu al lloc de l’observació.

Compartir