La desena edició de Formentera Zen ha reunit aquest cap de setmana a més de 170 persones

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la desena edició de Formentera Zen i una ona de benestar ha inundat l’illa. Aquest esdeveniment, impulsat per l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera i organitzat per Puro Bienestar, ha ofert classes magistrals, tallers, workshops, showcookings i xerrades sobre múltiples temàtiques relacionades amb el benestar 360 (cos, ment i entorn), que posen el focus en les persones i la seva cura integral.

En aquesta ocasió, s’ha comptat amb destacats talents nacionals i locals, de gran trajectòria i innovació en les seves respectives disciplines, que han fet reflexionar, aprendre, emocionar-se i gaudir als més de 170 participants de l’esdeveniment. Parlem de la periodista i escriptora Lae Sánchez; l’entrenadora personal i coach Magalí Dalix; la nutricionista integrativa Sandra Moñino; el director i head xef del restaurant SOL Joan Costa i Alberto Morillo; el fisioterapeuta, docent en Psiconeuroinmunologia, divulgador i conferenciant Antonio Valenzuela; la professora de ioga i co fundadora de Yogainformentera Anna Reig; el terapeuta transpersonal Gerard (Gi); l’alquimista musical José Manuel Martínez; la professora de moviment Laia Nart; la metge estètic i Premi Nacional de Medicina Estètica Dra. Moshgan Mahrami; l’artista Sol Courreges; l’economista, coach i educadora financera Nieves Villena; i la psicòloga, escriptora i conferenciant Alicia González.

A més, la música i la seva relació amb el benestar ha servit de fil conductor entre les diferents sessions del programa, gràcies a la participació de la pianista, compositora, concertista i col·laboradora televisiva de projecció internacional Laura Andrés. Durant l’esdeveniment, també han tingut un paper protagonista la sostenibilitat, l’art, els hàbits saludables, la nutrició, l’activitat física, la meditació, l’apoderament personal, l’autocura, la bellesa, la felicitat financera…

En paraules de Priscil·la Císcar, directora de Pur Benestar i Premi Professional MICE 2023 de OPC Balears, “Formentera Zen 2024 ha estat únic i inspirador per a tots els seus assistents i ha aconseguit celebrar, en gran, les deu edicions de constant creixement d’aquest esdeveniment de benestar holístic de referència a nivell nacional”.

A més, la clau del seu èxit radica també en els seus valuosos patrocinadors i col·laboradors, que aposten per Formentera Zen i faciliten l’assistència dels seus participants. A més de Gecko Hotel & Beach Club com a seu, aquesta desena edició ha comptat també amb la marca d’aigua Cabreiroá; la naviliera Trasmapi; els allotjaments del Grup Cala Saona; la botiga en línia de productes probiòtics Nutribiótica; la companyia d’estoretes eco-friendly Mathub; i la signatura de cosmètica Ètnia Cosmetics, entre altres signatures.

Més informació i gestió d’entrevistes: Gabinet de Premsa

María Moreno (675812057, comunicacion@purobienestar.es)

Compartir