El Consell Insular de Formentera modifica des d’avui horaris i freqüències del transport públic

El Consell Insular de Formentera ha canviat, des d’avui, l’horari i les freqüències del transport públic amb la finalitat de millorar el servei i continuar mantenint-ne i fomentant-ne el creixement que es va produir l’any passat.

Segons ha explicat la consellera del departament de Mobilitat, Verónica Castelló, els horaris que avui es posen en marxa «es varen introduir l’any passat a principis de juliol, però enguany, amb el propòsit de millorar el servei a l’inici de la temporada turística, s’anticipen».

Castelló ha assegurat així mateix que, per qüestions d’operativa del servei, «no s’ha pogut iniciar abans el servei de la L5», cosa que sí que havia passat els anys anteriors.

Quant a les diferències entre l’horari que hi havia fins al moment i el que entra en vigor avui, s’inclou un viatge més a la Mola a partir de les 23 hores amb la N6, de manera que es respon a les peticions dels vesins de la Mola. Finalment, també s’afegeix una expedició més de la línia L5 respecte a 2023 a les 18 hores.

Compartir