El Consell Insular de Formentera crea un directori per organitzar tota l’oferta comercial de l’illa

El Consell Insular de Formentera ha creat un directori per organitzar tota l’oferta comercial i d’activitats de l’illa. Segons ha explicat el conseller de Turisme, Artal Mayans, «la nostra idea és unificar tota la informació per millorar la nostra comunicació i facilitar-hi l’accés al turista i també al resident».

D’aquest flux d’informació es beneficiaran al seu torn les oficines d’informació, els amfitrions (hotels, bars, botigues, restaurants, etc.) i les agències de comunicació, que trobaran inventariada i classificada tota la informació de manera digital, accessible, àgil i amb possibilitat de poder fer cerques amb filtres.

També es beneficiaran els empresaris i petits propietaris, «que tendran una finestra de comunicació cap al visitant». El conseller ha insistit que «d’aquesta manera, un petit apartament tendrà una major visibilitat, igual que una botiga o un hotel. Els professionals del sector hoteler i d’habitatges turístics podran oferir les seues habitacions i estades en un portal únic i públic que els estalviarà taxes i comissions en alguns casos abusives».

Tot això ens permetrà, al seu torn, millorar la comunicació amb el sector privat «i brindar la possibilitat de coordinar accions com les jornades gastronòmiques o les festes populars amb major agilitat, i ens permetrà col·laborar i crear una agenda d’esdeveniments publicoprivada que no coincideixi i que permeti la màxima rendibilitat per a les dos parts», ha conclòs Artal Mayans.

Compartir