Bombers de Formentera i Ibanat realitzen pràctiques per a la prevenció d’incendis

Els bombers de Formentera i personal de l’Ibanat han realitzat una pràctica conjunta per preparar la campanya de prevenció d’incendis. Han participat sis efectius de bombers i quatre efectius de l’Ibanat.

El motiu per realitzar aquestes pràctiques és que s’han incorporat nous efectius tant en bombers com en Ibanat, i necessiten rebre la formació adequada per prevenir incendis. En concret, el departament de bombers de Formentera ha contractat un nou efectiu per fer front a la campanya d’estiu.

Les pràctiques s’han dut a terme en un entorn natural prop del nucli urbà des de les 10.30 hores fins al migdia.

Per a la pràctica han utilitzat dos autobombes, una de lleugera i una de pesada, una camioneta de primera intervenció de bombers, una alta de l’Ibanat i un tot terreny de comandament també de l’Ibanat.

Compartir