Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQA+ 28 de juny de 2024

“Lluitar per la igualtat és un orgull”

El Consell Insular de Formentera, des de l’àrea d’Igualtat es reafirma en el seu compromís per continuar treballant en l’impuls de polítiques públiques que aconsegueixin materialitzar el reconeixement real dels drets humans de les persones LGTBIQA+. Per aquest motiu, el 28 de juny es commemora al món el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQA+ i com cada any, volem dedicar espai, temps i recursos en reivindicar l’orgull. Aquest orgull tornem amb un cartell que té un objectiu essencial: treure l’orgull als carrers, donar espai a la sensibilització, educació, reivindicació i, per descomptat, la celebració de la diversitat.
 
Les activitats del programa van començar l’1 de juny amb la celebració de la I Entrega de Premis Antoni Roig Roselló, amb motiu del X aniversari de sa Clau de S’Armari, i es mantindran fins el 30 d’agost. Aquestes activitats es realitzaran a diferents indrets de l’illa i van dirigides a la població en general, amb activitats per totes les edats: tallers per infants, cinema a la fresca i no pot faltar, la celebració PRIDE de l’Orgull. Podeu consultar la programació detallada al cartell informatiu.

Compartir