Tornen els ritmes musicals a l’illa de Formentera amb una nova edició de Música a les Places que inclou la Mola per primera vegada

El Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, ha presentat el programa de Música a les Places per a l’estiu 2024. Un any més tornarà la música al passeig marítim de la Savina, Sant Ferran, es Pujols i Sant Francesc, que ompliran les seues nits d’estiu amb diferents estils musicals com ara músiques del món, música llatina, blues, soul, heavy o jazz.

El conseller de Cultura, Óscar Portas, ha assenyalat que «apostam per la música com a activitat complementària per amenitzar les nits d’estiu. En aquest sentit, crèiem necessari arribar també a la Mola, ja que ha estat una demanda que ens han fet els vesins de la localitat».

La nit dels dilluns la Savina serà la protagonista amb Els Dilluns al Port. Les actuacions seran a partir de les 22.00 hores, del 17 de juny al 20 de setembre.

Com a novetat, els dimarts Música a les Places desembarcarà a la Mola amb les Nits de la Mola. En aquest cas la música serà a càrrec de Sant Francesc Jazz Collective, un grup de músics que es varen conèixer gràcies a les jam-session de Jazz dels dissabtes a Sant Francesc i varen decidir crear un projecte nou, fresc i variat amb una base de jazz però amb influències de la música llatina, el bugalú i el swing. Els concerts seran del 18 de juny al 24 de setembre a les 22.00 hores.

Els dijous la música en viu es desplaça as Pujols amb World Music. Els concerts seran a la plaça d’Europa i seran a càrrec d’Antena Libre. Les actuacions seran del 20 de juny al 26 de setembre a partir de les 22.30 hores.

La plaça de l’Església de Sant Ferran serà l’escenari dels concerts dels divendres. L’associació Formentera Musical es farà càrrec de la Música en Viu del 21 de juny al 27 de setembre a partir de les 22.00 hores.

Finalment, la nit dels dissabtes la música es trasllada a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. El mític Jazz a la Plaça omplirà de ritme Sant Francesc del 22 de juny al 28 de setembre.

Aquesta iniciativa musical torna a comptar amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co, l’associació Formentera Musical, Antena Libre, l’associació de vesins de la Savina i l’Autoritat Portuària de les Illes Balears. Així mateix, el Consell Insular ha renovat el conveni amb Hijos de Rivera SAU (Estrella Galicia), una marca que està vinculada molt estretament amb l’activitat musical de l’illa, a més de tenir una llarga trajectòria d’iniciatives musicals i culturals arreu del país.

Compartir