A partir d’avui comencen a funcionar els taxis estacionals de Formentera

Des d’avui, 15 de juny, i fins al pròxim 15 d’octubre, l’illa de Formentera comptarà amb vint-i-quatre taxis estacionals. Es tracta de vint-i-quatre llicències de reforç a les vint-i-cinc ordinàries ja existents, i que serviran per afrontar l’alta demanda de transport públic durant els mesos d’estiu. Aquest pla de mobilitat per a l’estiu 2024 es va començar a tramitar el mes de febrer, però per diferents qüestions administratives s’ha anat retardant l’adjudicació de les llicències, encara que, finalment, podran posar-se en marxa a partir d’aquest dissabte.

Segons ha explicat la consellera insular de Mobilitat, Verónica Castelló, «es tracta d’un reforç de vint-i quatre hores diàries fins a finalitzar el període de vigència del pla per a l’estiu 2024».

De les vint-i-quatre llicències estacionals que es posaran en marxa a partir de demà, dos corresponen a eurotaxis, més coneguts com a PMR, que són aquells vehicles que han estat transformats per permetre el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda.

Compartir